17. září 2020

Volejbal – Nová sezóna zahajuje

Po více než šesti měsících se rozbíhají volejbalové soutěže sezóny 2020-21. Bohužel se kolem nás znovu rozbíhá i koronavirová krize a není vůbec jasné, zda se nová sezóna dohraje, v jaké podobě, jestli s diváky nebo bez diváků. I přes tuto velkou nejistotu se naše družstva snažila připravit co nejlépe, vedle tréninku absolvovala i řadu přípravných zápasů a turnajů. V nadcházející sezóně nás budou reprezentovat:


Ženy „A“ - 1. Liga

V kádru prvního družstva žen došlo k řadě změn a proti loňské sezóně se ho naštěstí podařilo významně rozšířit. Do prvních zápasů proto vstupujeme plni očekávaní, ale i napětí, jak se nově poskládanému kolektivu bude v náročné soutěži dařit.  


Muži „A“ - 2. Liga

V základu ligového družstvu mužů naopak k velkým změnám nedošlo. Končí, nebo se chystají končit, někteří starší hráči a kádr byl proto doplněn o několik vlastních odchovanců z řad loňských juniorů.


Juniorky – 1. Liga juniorek

Naše juniorky jsou nováčkem v této náročné soutěži a jejich hlavním úkolem bude sbírat zkušenosti a uhájit ligovou příslušnost i pro další sezónu. 


Další týmy

Věříme, že již tradičně bude o nejvyšší příčky v krajském přeboru žen bojovat naše zkušené „B“ družstvo. V okresních soutěžích, které se rozběhly již v polovině srpna, startují naše dva mužské i dva ženské týmy, všem se povedlo sezónu rozehrát velmi dobře a drží se na čele svých soutěží.  Vedle družstev dospělých vysíláme do bojů i celou řadu družstev mládežnických, a to jak do šestkových žákovských soutěží chlapců i dívek, tak do populárního barevného minivolejbalu pro nejmladší adepty volejbalového umění. V případě mládeže nás nejvíce těší, že její základna se nám v posledních letech výrazně rozrůstá. 


Žádné komentáře:

Okomentovat