30. prosince 2019

Vánoční turnaj dětí

V sobotu 28. prosince 2019 proběhl v hronovské tělocvičně již tradiční vánoční turnaj v minivolejbale i ve volejbale. Za realizací turnaje stojí obrovské nasazení trenérů a dobrovolníků, kteří chtěli připravit krásnou pohodovou sportovní akci a zároveň i vytvořit prostor pro spojení trenérů, rodičů a hráčů. Myslíme si, že se to podařilo a všem patří velký dík.
Letos byly zastoupeny všechny kategorie barevného minivolejbalu (žlutý – přehazovaná, oranžový, červený a modrý). Děti sehrály okolo 70 zápasů. Po vyhlášení výsledků zápasů těch nejmenších se pokračovalo ve hře šestkového volejbalu. Díky velkému zájmu o odbíjenou se podařilo vytvořit 5 družstev, 3 dívčí a 2 týmy chlapců. Mladší i starší žáci i žákyně odehráli 10 zápasů. Celkem si přišlo zasportovat 81 dětí. Hráče z tribuny podporovali rodiče, prarodiče a jejich přátelé. Po celý den se děti mohly občerstvovat výbornými pochoutkami, které připravily jejich maminky.
Závěrem bychom rádi vyjádřili poděkování sponzorům turnaje, firmám Hašpl a.s., Saar Gummi s.r.o., Astratex.cz, Wikov MGI a.s. a VK Hronov, za krásné ceny.

Trenéři mládeže.

Žádné komentáře:

Okomentovat